Sagar villmarkspanel i sola

Elevane på Vg2 byggteknikk nytta soldagen til å sage til villmarkspanel ved bygghallen.

Hospiteringsveke ved HVS

Herøy vgs har i desse dagar besøk av mange 10.-klassingar som er på hospitering.

Internasjonal dag ved HVS

Tysdag 24.oktober arrangerte elevane internasjonal dag ved HVS, på sjølve FN-dagen, med foredrag, film, konkurransar og internasjonal mat.

Besøk av kommunepsykologen og Amathea

I samband med VIP-prosjektet, fekk HVS sine Vg1-elevar besøk av Amathea og kommunepsykologen måndag 23. oktober.

Barneselskap for 1HO2

Elevane på helse- og oppvekst (1HO2) har nyleg laga barneselskap.

Ringer av vann 2017

Meir enn 100 elevar ved Herøy vgs deltek i dag, og torsdag 5. oktober, i konkurransen Ringer av vann - sjømat for fremtiden.

2MA2 på Kleven-besøk

Fredag 22. september var vi på Maritime fag (matrosklassa) på besøk til Kleven Verft i Ulsteinvik.

Ole-Martin steig 21 meter til vers

Ole-Martin Moltumyr steig 21 meter til vers, då han fredag hadde sin praksis i samband med liftkurset ved Herøy vgs.

Fekk besøk av lærling

Fredag 8. september fekk elevar og lærar Bodvar Skrede i 2MA2 besøk av ein tidlegare elev, Thomas Husøy.

FrP fekk 51.4% av stemmene

FrP er største parti blant HVS sine elevar, med oppslutnad på 51.4%.