Barneselskap for 1HO2

Elevane på helse- og oppvekst (1HO2) har nyleg laga barneselskap.

Ringer av vann 2017

Meir enn 100 elevar ved Herøy vgs deltek i dag, og torsdag 5. oktober, i konkurransen Ringer av vann - sjømat for fremtiden.

2MA2 på Kleven-besøk

Fredag 22. september var vi på Maritime fag (matrosklassa) på besøk til Kleven Verft i Ulsteinvik.

Ole-Martin steig 21 meter til vers

Ole-Martin Moltumyr steig 21 meter til vers, då han fredag hadde sin praksis i samband med liftkurset ved Herøy vgs.

Fekk besøk av lærling

Fredag 8. september fekk elevar og lærar Bodvar Skrede i 2MA2 besøk av ein tidlegare elev, Thomas Husøy.

FrP fekk 51.4% av stemmene

FrP er største parti blant HVS sine elevar, med oppslutnad på 51.4%.

Foreldremøte

Herøy vidaregåande skule inviterer til foreldremøte onsdag 6. september 2017!

Sjå i kalenderen på framsida!

Skuledebatt og valtorg

Heile 10 politiske parti tok del i skuledebatten og på valtorget ved Herøy Kulturhus torsdag 24. august.

Skuleåret har starta

Rektor Gullik Kjellstadli har nettopp ønska alle elevar velkomne til skuleåret 2017 & 2018.

Nytt skuleår

Vi ynskjer alle elevar velkomne til nytt skuleår! Første skuledag er mandag 21. august kl. 0900.  Vel møtt!