Herøy VGS > Nyheiter > PolkaBjørn og Kleine Heine imponerte med jodling, trekkspel og humor

Kunstnarar i jodling

Elevar og tilsette ved HVS fekk gleda av å oppleve artistane PolkaBjørn og Kleine Heine i fri utfalding ved Herøy Kulturhus.

Kunsten å jodle

PolkaBjørn og Kleine Heine

Torsdag 16.oktober stod dei to jodle- og trekkspel-artistane på scena ved Herøy Kulturhus, med jodling, blues og humor på programmet.

"Kunsten å jodle" er det ikkje alle som kan, men publikum set i alle fall pris på underhaldinga og nivået på framføringa.

Det 45 minutts lange showet inneheldt jodling og musikk på høgt nivå; med ulike historier frå dei to musikarane / humoristane, men også rom for spørsmål frå elevane undervegs. Dette gjorde seansen svært underhaldande får både elevar og tilsette.

Får du ikkje sett desse to karane live; sjekk ut denne linken på youtube: