Bedriftsbesøk på Marine Harvest

Elevane på Vg1 TIP og NA besøkte sist torsdag lakseslakteriet ved Marine Harvest på Eggesbønes.

Skulestart

Personalet ved Herøy vidaregåande skule ynskjer alle elevar vel møtt til nytt skuleår:

Det vert oppstart måndag 18. august kl. 09.00.

Kokkane får god service

Vg2 kokk har i veke 15 hatt prøveeksamen i norsk og i den samanheng fått glimrande service og påfyll frå June Pettersen.

Stor byggejobb i Herøy kyrkje

Snart 600 kvadratmeter i kjellaren i Herøy kyrkje skal byggast ut og innreiast av nokre av Herøy vgs sine elevar.

Herøy vgs har open skule

Onsdag 14. og torsdag 15.mars opna Herøy vidaregåande skule dørene på dei ulike avdelingane for elevar i niande klasse.

Venstre, Frp og Høgre størst

I skulevalet ved Herøy vgs var det Venstre, Frp og Høgre som fekk flest stemmer.

Foreldremøte vart gjennomført denne veka

Rektor, leiarar og føresette møtte tysdag og onsdag denne veka til foreldremøte.

Foreldremøte tysdag 3. og onsdag 4.september

Herøy vgs inviterer til felles foreldremøte ved skulen, tysdag 3. og onsdag 4.september.

Skuleåret 2019 & 2020 er i gang

Då er skuleåret 2019 & 2020 i gang ved Herøy vgs.

Skulestart ved Herøy vidaregåande skule.

Vi ønskjer nye og tidlegare elevar velkomne til nytt skuleår. Alle møter måndag 19.august kl. 09.00 på skuleplassen. Du vil få utstyrsliste og meir informasjon fyrste skuledag.