Bedriftsbesøk på Marine Harvest

Elevane på Vg1 TIP og NA besøkte sist torsdag lakseslakteriet ved Marine Harvest på Eggesbønes.

Skulestart

Personalet ved Herøy vidaregåande skule ynskjer alle elevar vel møtt til nytt skuleår:

Det vert oppstart måndag 18. august kl. 09.00.

Kokkane får god service

Vg2 kokk har i veke 15 hatt prøveeksamen i norsk og i den samanheng fått glimrande service og påfyll frå June Pettersen.

Stor byggejobb i Herøy kyrkje

Snart 600 kvadratmeter i kjellaren i Herøy kyrkje skal byggast ut og innreiast av nokre av Herøy vgs sine elevar.

Herøy vgs har open skule

Onsdag 14. og torsdag 15.mars opna Herøy vidaregåande skule dørene på dei ulike avdelingane for elevar i niande klasse.

Ungdataundersøking

I tida fram til 22. mars blir ungdataundersøkinga gjennomført ved Herøy vg. skule

Orienteringsmøte på Herøy vgs om vidaregåande opplæring

Herøy vidaregåande skule ønskjer 10. klasse-elevar og føresette hjarteleg velkomne til orientering om vidaregåande opplæring.

Tidspunkt: Tysdag 22. januar 2019 kl. 18.00 – 20.00 på Herøy vidaregåande skule

Etter orienteringa vert det omvising på skulen og høve til å snakke med elevar, lærarar og avdelingsleiarar for meir utfyllande informasjon om fag og utdanningsprogram.

Vel møtt!

Ester Sørdal Klungre

God jul og godt nytt år!

Vi ønskjer alle saman ei rett god jul og eit godt nytt år!

Informasjon til elevar og føresette om undervisningsevalueringa 2018-2019

Det er politisk vedteke at vidaregåande skolar i Møre og Romsdal skal gjennomføre ei undervisningsevaluering kvart skoleår. Målet med evalueringa er at ho skal vere eit verktøy for kvalitetsutvikling i den vidaregåande opplæringa i fylket. Resultata vil brukast i utviklingsarbeid mellom lærar og undervisningsgrupper, og mellom lærar og avdelingsleiar. Rambøll Management Consulting hjelper fylkeskommunen i design, gjennomføring og rapportering av evalueringa.

Vi har 10.-klassingar på besøk

Mandag 19. til fredag 23.november har Herøy vgs besøk av 10.-klassingar i frå lokaldistriktet.