Bedriftsbesøk på Marine Harvest

Elevane på Vg1 TIP og NA besøkte sist torsdag lakseslakteriet ved Marine Harvest på Eggesbønes.

Skulestart

Personalet ved Herøy vidaregåande skule ynskjer alle elevar vel møtt til nytt skuleår:

Det vert oppstart måndag 18. august kl. 09.00.

Kokkane får god service

Vg2 kokk har i veke 15 hatt prøveeksamen i norsk og i den samanheng fått glimrande service og påfyll frå June Pettersen.

Stor byggejobb i Herøy kyrkje

Snart 600 kvadratmeter i kjellaren i Herøy kyrkje skal byggast ut og innreiast av nokre av Herøy vgs sine elevar.

Herøy vgs har open skule

Onsdag 14. og torsdag 15.mars opna Herøy vidaregåande skule dørene på dei ulike avdelingane for elevar i niande klasse.

SOMMARSTENGT

Kontoret ved Herøy vidaregåande skule vert stengt frå 8. juli til 5. august 2019!

Dei som ynskjer å sette seg på venteliste kan sende ein epost til heroy.vgs@mrfylke.no

Klagebehandling av standpunktkarakter

Utdanningsetaten i Møre og Romsdal fylkeskommune har utarbeidd ei rettleiing om behandling av klager på standpunktkarakterar.

Ungdataundersøking

I tida fram til 22. mars blir ungdataundersøkinga gjennomført ved Herøy vg. skule

Orienteringsmøte på Herøy vgs om vidaregåande opplæring

Herøy vidaregåande skule ønskjer 10. klasse-elevar og føresette hjarteleg velkomne til orientering om vidaregåande opplæring.

Tidspunkt: Tysdag 22. januar 2019 kl. 18.00 – 20.00 på Herøy vidaregåande skule

Etter orienteringa vert det omvising på skulen og høve til å snakke med elevar, lærarar og avdelingsleiarar for meir utfyllande informasjon om fag og utdanningsprogram.

Vel møtt!

Ester Sørdal Klungre

God jul og godt nytt år!

Vi ønskjer alle saman ei rett god jul og eit godt nytt år!