Info- og matstand på skuleskipet Gann

Kokkegjengen og matros-elevane ved Herøy vgs stilte opp med stand ombord skuleskipet Gann.

Matrosklassa besøkte Havila Subsea

Elevane i 2MA2 fekk gode råd av kaptein Inge Eriksen ombord Havila Subsea.

Ein lovande kandidat i plate-/sveisefaget

Stein F. Storeide frå Fiskå er TIP-elev ved Herøy vidaregåande skule. Utplasseringsperioden får han ved Ulstein Verft si avdeling på Fiskå.

Kunstnarar i jodling

Elevar og tilsette ved HVS fekk gleda av å oppleve artistane PolkaBjørn og Kleine Heine i fri utfalding ved Herøy Kulturhus.

Kunsten å jodle

HVS-elevar er med på Karrieredagane i Volda

Karrieredagane 2014 er i gang i Volda og fleire elevar ved Herøy vgs tek del denne veka.

Fiskeriminister på besøk

Lunsj ved Herøy vidaregåande skule.

Tidlegare matroselevar informerte dagens maritime elevar

Årets matroselevar på Vg2 ved Herøy vgs fekk gode tips og råd frå førsteårslærlingar og høgskulestudentar.

Foreldremøte onsdag 17. september

Herøy vidaregåande skule inviterer til foreldremøte for vg2-klassene onsdag 17. september.

Sjå kalendaren for meir informasjon om.

Elevar klare for Makrellfestival

Elevane på Vg1 RM og Vg2 Kokk lagar til spennande matstand under Makrellfestivalen i Fosnavåg laurdag 6.september.

- Brannen står ikkje og ventar

- Ting går veldig fort og vi må handle raskt. Brannen står aldri og ventar på at vi skal kome oss unna, fortalde Ole-Morten Hestetun i RESQ Kristiansund til Herøy vgs sine elevar.