Vaksenopplæring

Ressurssenteret ved Herøy vidaregåande skule legg opp til nye kurs!

Kurs i sikker bruk av fallsikringssele

Fredag 16. januar har dei maritime elevane på Vg2 fått opplæring i sikker bruk av fallsikringssele ved Herøy vgs.

ORIENTERINGSMØTE 14. JANUAR OM VIDAREGÅANDE OPPLÆRING

Herøy vidaregåande skule inviterer til orienteringsmøte onsdag 14. januar 2015

Juleførebuingar på Vg2 Barn-og ungdom

Elevane på Vg2 Barne- og ungdomsarbeidarfag lagar denne veka til julepynt og juledekorasjonar.

God stemning og julemat

Måndag denne veka laga elevane ved helse- og oppvekst nydeleg julemiddag på Restaurant Lykken ved Herøy vgs.

HVS-elevar har laga den nye julestjerna i Ulsteinvik

I år er det tredje året på rad julestjerna i Ulsteinvik vert tend. Nytt av året er at stjerna er bygd i aluminium av elevar frå Herøy vidaregåande skule. Monteringa gjekk føre seg onsdag 26.november, melder www.imore.no

Full rulle i kyrkjekjellaren

Tidleg på nyåret skal den 600m2 store kyrkjekjellaren i Herøy kyrkje offisielt opnast. Herøy vgs sine elevar på Vg2 Byggteknikk er i desse dagar i full vigør med fullføringa av amfiet med over 100 sitjeplassar.

10.klassingane hospiterer ved Herøy vgs

10.klassingar i nærområdet vårt hospiterer ved Herøy vgs i desse dagar, for å bli betre kjend med skulen og tilboda her.

Herøy vgs får behalde restaurant- og matfag

Utdanningsutvalet i Møre og Romsdal har vedteke at restaurant- og matfag skal ligge i Herøy. På same tid misser skulen bygg- og anleggsteknikk til Ørsta vgs.

Hospitering - 2014

Herøy vidaregåande skule ynskjer 10. klassene velkomne til hospitering!