Nydeleg julemiddag i Restaurant Lykken

Fredag 4. desember inviterte 1RM og 2KO inn sine faglærarar, fellesfaglærarar og andre tilsette til ein tradisjonell og nydeleg god julemiddag.

Peparkakeby-baking på barn- og ungdom

Vg2 Barne- og ungdomsarbeidarfag (BU) ved Herøy vgs har teke del i peparkakeby-bakinga som Fosnavåg Handelsforeining står bak. Frå fredag 27.november kan du sjå praktverka i Maki-huset i Fosnavåg.

300 tiandeklassingar på besøk ved HVS

Herøy vgs har hatt besøk av meir enn 300 ungdomskule-elevar i løpet av hospiteringsveka.

Hospitering ved Herøy vgs

I veke 47 vert det storinnrykk av tiandeklassingar når Herøy vgs opnar dørene for hospitering.

Middelhavsmat

Det kom mykje godt på bordet då elevar ved Herøy vidaregåande skule hadde Middelhavsmat på menyen.

Operasjon dagsverk

27. oktober 2015 skal elevar frå Herøy vidaregåande skule skal delta i Operasjon dagsverk.

I år er Amnesty tildelt Operasjon dagsverk, og prosjektet deira heiter "Med lik rett".

Meir informasjon om prosjektet finn du her.

Nytt elevrådstyre for skuleåret 2015 & 2016

Elevane har denne veka valt nytt elevrådstyre for skuleåret 2015 & 2016.

Elevrådstyret har Sofie Fylling Salvatierra (2MA2) som ny leiar, med Jakob Nerland (3PB) som nestleiar.

Dei tre andre i styret er Thea Kvamme Slettestøl (2BU), Roy Morten Skår (2FF) og Nina Johansen (2HE).

Side Brok opna turnéen med Herøy-elevane som publikum

Måndag 14. september vart Herøy vgs sine elevar dei første som fekk oppleve Hovdebygda-rapparane Side Brok på sine nye turné.

Blå siger i skulevalet ved HVS

Skulevalet ved Herøy vgs gav ein soleklar siger til dei blå politiske partia. Med meir enn 60% av stemmene til Høgre og FrP var det ingen tvil blant elevane.

Valdebatt for HVS-elevane

Elevane ved Herøy vgs samla seg torsdag 27.august på Kulturhuset for det som vart ein god valdebatt. 8 politiske parti tok del med sine entusiastiske politiske representantar.