- Kartet stemte bra med terrenget

Elevane på Vg2 maritime fag har i løpet av hausten og vinteren fått arbeidserfaring til sjøs. Hausthalvåret er tida for utplassering og matroselevane ved Herøy vgs er storleg fornøgde med sine veker til havs.

Nissefest, julegraut og juleferie

Dagane i veke 51 handlar mykje om juleførebuing og juleavslutning, med mellom anna Vg2 barn- og ungdom sin nissefest, samt julegraut til alle elevar.

Førjulstid er julemiddag i Restaurant Lykken

Fredag 9. desember fekk ei gruppe lærarar og tilsette ved HVS servert nydeleg julemiddag av elevane på RM og KO.

Unikt samarbeid mellom HVS og sjukeheimen

Elevane på Vg2 helsearbeidarfag har i åtte strake måndagar hatt praktisk-teoretisk opplæring ved Herøy omsorgssenter på Eggesbønes. Få eller ingen andre vidaregåande skular har eit liknande opplegg.

Storinnrykk av 10.-klassingar

Herøy vgs har denne veka storinnrykk av 10.-klassingar, som er på hospitering i lag med Vg1-elevane.

Hundehus på tur

I dag drog det eine hundehuset som 1BA har laga ut på tur, med destinasjon Søre Sunnmøre.

Barneselskap på 1HO

Elevane på 1HO har nyleg laga til barneselskap på basen ved Herøy vgs.

- Ei knallbra klasse!

1BA er ein aktiv og dyktig gjeng som arbeider og studerer godt i lag. – Det er kjempekjekt her på skulen og vi går i ei knallbra klasse med knallbra lærarar.

Karrieredagar i Volda

Mange av HVS sine elevar har nyleg teke del på Karrieredagane i Volda, der ein kan syne årets 10.-klassingar kva val dei har for vidaregåande utdanning.

Matrosklassa på verftsbesøk

Matrosklassa på Vg2 ved Herøy vgs hadde eit lærerikt besøk på Kleven Verft