Herøy VGS > Framsida > Skjema for vg2/vg3 2017/2018

Skjema for vg2/vg3 2017/2018

Her finn du litt informasjon i samband med skulestart. Til høgre finn du nyttige snarvegar og dokument.

1. Alle må fylle ut eit skjema med informasjon om føresette. Du finn skjema lenger nede på sida, og det skal leverast elektronisk.

2. Ligg bustaden din meir enn 6 km frå skulen? Då kan du søkje om skyssbevis for gratis skuleskyss. Søknadsskjemaet er elektronisk og ligg lenger nede på sida.

3. Vi oppmodar alle føresette til elevar under 18 år om å søkje om tilgang til fråvær og vurderingar. Denne føresettetilgangen kan du få ved å søkje på www.skolearena.no.

Herøy vidaregåande skule er miljøfyrtårnbedrift. I den forbindelse oppmodar vi dei føresette til å gje opp epostadressa si slik at alle generelle informasjonsskriv kan sendast elektronisk.

Kontaktinformasjon elev og føresett(e) (elektronisk skjema)

Vi set pris på at skjema med kontaktinformasjon vert fylt ut  så tidleg i skuleåret som råd. Kontaktinformasjon på minst 1 føresett. All informasjon vert behandla konfidensielt.

Søknad skyssbevis (elektronisk skjema)

Elektronisk søknad om busskort vert fylt ut 1. skuledag (eller gjerne før).  Du treng ikkje levere passbilde.

Lena Smådal-Igesund
Konsulent